SHKARKO HARTEN

U.D. KRYESHEF EKZEKUTIV

Januz Kabashi
U.d. Kryeshef Ekzekutiv

VIDEO GALERIA
GALERIA

LAJMET E FUNDIT

Vizitë në terren e Bordit të Drejtorëve të NH Ibër Lepenc
Vizitë në terren e Bordit të Drejtorëve të NH Ibër Lepenc në projektin me Bankën Botërore, Rehabilitimi I Kanalit Kryesor të Ibër Lepencit. Në këtë vizitë Bordi I ri I Drejtorëve u njoftuan me situatën në terren dhe ecurinë e punimeve aty. Bordi I Drejtorëve së bashku me Kryeshefin dhe Menaxhmentin e Ndërmarrjes vizituan për së afërmi punimet tek Bufer Rezervuari, akuaduktet si dhe kanalin e hapur.